Bilder og sånn fra Oslo

Bloggingen min har vært heelt på tur de siste dagene, men nå er jeg klar igjen. Reiser til Spania i morgen, og satser på blogging så ofte som mulig! Fra torsdag til lørdag i forige uke var jeg (som sagt) i Oslo med Ingebjørg og faren hennes. Når jeg er med Ingebjørg er det alltid kjekt, og denne gangen var selvsagt ingen unntak. Vi shoppet en del, men har pakket alle tingene jeg kjøpte til Spania så innkjøpene får dere nok se i løpet av antrekk og sånn!

På tosdagen gikk vi å shoppet en del, og flinke oss greide å kjøpe ting som bare var på salg! Greide allikevell å svi av en del penger gaanske fort, men er man på shopping så er man på shopping. Senere på dagen gikk vi på Operaen fr å se oss litt rundt, og dro på familiebesøk. Dagen avsluttet vi med å gå på en søt liten restaurant for å spise pasta, som lå i en stikkgate rett inn fra Karl Johan. 


Fine og morgentrøtte. Dette var vell klokken 10 på torsdag morgen, da var vi ikke helt våknet etter å ha stått opp klokken halv 6 for å ta flyet halv 8 fra Flesland. 


Naaasty hals. 

Fredagen var vi på Tusenfryd, men tok faktisk ingen bilder der. Tiden gikk utrolig fort, men hadde de døøødsgøy selvom det var en del regn. Det var litt av en opplevelse å ta Spinspider(For de som ikke visste er den en karusell som går veeeldig høyt over bakken) når det piskregnet, for å so det sånn! Etter å ha komt tilbake fra en dødsgøy dag med litt kvalmhet, dro vi på Peppes, som alltid smaker like godt! 

Lørdagen gikk til shopping og rusling rundt i Oslo. Så var det å sitte seg på toget hjemover. Vi hadde en strålende tur! 

Hva syntes du om bildene? Har du vært i Oslo i det siste? 

4 kommentarer

hanna

18.07.2012 kl.19:40

kjempefine Bilder pusiii ! er en stund siden jeg har vært der nååå <3

Ingeborg H.V

18.07.2012 kl.19:47

fineee bilder :)

Muffy

18.07.2012 kl.19:52

kjempe fine bilder!:)
Sykt fine bilder!

- Nei, en stund siden sist :p :-)

Skriv en ny kommentar

hits