californialove


Åhh, 149 dager så befinner jeg meg i California, eller mer presist, Long Beach som ligger ca 20 minutt sør for Los Angeles. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, og kunne gjort absolutt alt for å bare kunne dratt i dag. Har allerede blitt kjent med en del folk som skal reise og må innrømme at alle sammen virker så utrolig søte, snille, kul og ikke minst morsomme. Å tilbringe en måned med disse jentene kommer ikke til å bli noe annet enn RÅBRA! Meg og Haldis(ta en titt innom bloggen hennes HER) skal være på rom, og gleder meg sinnsykt mye til det. Den jenten er så utrolig gøy og være med, og ikke minst gal, så å dele rom med henne blir nok ingenting annet enn minnerikt og fantastisk. Vi skal jo også på en del utflukter som Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, San Diego, Disney Land, Universal Studios og Six Flags, og siden jeg nekter å gå glipp av noe når jeg først er i USA, skal jeg være med på alle sammen. Aner ikke hvilken jeg gleder meg mest til, ettersom både San Francisco og Las Vegas er byer jeg har villet besøke hele livet, og Disneland og Six Flags blir en stor barndomsdrøm som går i oppfyllelse! Kribler i magen bare jeg tenker på det. Har du vært på språkreise, eller i California før? 

5 kommentarer

Frida Catrin Karlsson

28.01.2014 kl.18:46

ååh, love iit!

Haldis

28.01.2014 kl.18:58

<3 gleder meg verdens beste

Selma Hellum

28.01.2014 kl.22:36

hvilken dato drar du?:) jeg drar 3.juli

Fridam

29.01.2014 kl.22:41

Gled dæ!:) Hele språkreisen e syykkt bra å du kjæm te å få mange minna! Men æ anbefale dæ egentlig å ikke dra på alte utfluktan! Slik at du får opplevd student live også å alt det morsomme vi gjor mens folk va bort! :D

Om du lure på Nokka så e det bare å kontakt mæ på facebook; Frida Mathisen :)

Kaia

03.02.2014 kl.20:13

Jeg har drømt om å dra til California siden jeg var liten! Jeg sparer allerede til språkreise akkurat det samme stedet du skal i 2016! :-)

Skriv en ny kommentar

hits