Reisefeber

4 dager og under 100 timer så sitter jeg på flyet til California. Hvor sykt er ikke det?! Jeg har vell nevnt en del ganger hvor utrolig spent jeg er, og nå begynner det å gå opp for meg at jeg virkelig skal til USA. Når det var godt over 250 dager igjen husker jeg det virket så ufattelig lenge til at det rett og slett ikke virket ekte. Nå derimot kan jeg faktisk ikke tro at om bare et par dager sitter jeg på flyet, på vei til Los Angeles og stedet jeg i flere år har hatt lyst å dra til. Dette kommer til å bli tidenes eventyr, det er jeg 100% sikker på!


Kritthvite strender. Shopping i Los Angeles. Palmer. Dødskule outfits. Junkfood. Surfebrett og surfegutter. Six flags. Campuset. Hollywood. Walk of fame. Sommermusikk. Starbucks (of course). Urban Outfitters. Las Vegas. Universal Studios. Golden Gate Bridge i San Fransicso. Butikker på rekke og rad. Dollar. Fargerik neglelakk. Og ikke minst bare hele opplevelsen av California! Har en følelse på at de 4 siste dagene vil gå alt for treigt.

Hva skal du i sommer?

Én kommentar

En du vet men ikke kjenner, fra hovedstaden

22.06.2014 kl.22:09

Ha det fint i California :-) Med selv de tankene/fordommene du har nå, så kommer alt til å være større, bedre og mye mer insane enn det du tror nå. Nyt tiden. Du kommer aldri til å være den samme persoen etter turen din til USA. Det første du tenker når du lander i Oslo/Bergen vil være: Jeg vil tilbake dit, NÅ!!! Så, som sagt. Nyt tiden! Kos deg ;-)

Rebecka

22.06.2014 kl.23:02

ÆÆÆ, det e så syykt!!

Skriv en ny kommentar

hits