Første dagen på campus + Seal Beach

//California - Dag: Lørdag, Tid: 23.20

WOW! Vi har nå vært i California ca 2 døgn (kom frem torsdag kl 22.30 lokal tid), og jeg kan ikke si noe annet enn at stedet er helt fantastisk. Varmen er i alle fall ingenting å klage på, og alt vi ser minner oss på en eller annen måte om en amerikansk tv-serie, kjendiser eller bare USA generelt. De vi har blitt kjent med hittil er utrolig søte og greie, og jeg tror absolutt vi kommer til å ha det dødsgøy sammen denne måneden!

Flyturen gikk faktisk kjempe greit, og jeg satt med Haldis og Iljen. Vi koste oss med film, flymat, maaaasse cola og snakking. Jeg hadde bare sovet 3 timer natten før og håpte derfor på litt søvn på flyturen, noe som ikke gikk for min del! På 50 timer sov jeg bare 3 timer tilsammen, som var natt til dagen vi reiste. Det var kjempe god stemning blandt hele gruppen helt til vi landet i San Diego. Alle var kjempe sliten etter en 24-timers lang reise, og så fikk vi beskjed om at bagasjen vår ikke kom med flyet, og at det kunne ta opptil 5 dager før vi fikk den levert på campus. Ett sekund skjønte ingen av oss hvordan vi skulle overleve ettersom klær, toalettsaker, kamera(for min del) og egentlig alt sammen var oppi koffertene. For meg og Haldis sin del jekket stemningen seg opp 10 hakk når vi satt oss i bussen fra San Diego til Long Beach. Mens Lana del Rey ble spilt på høyttaler i bussen kjørte vi forbi palmer (som forresten er overalt) høye skyskrapere, amerikanske veiskilt, strender, de typiske amerikanske taxiene og ikke minst alle de lysende skiltene. Da var så å si kofferten glemt, for vi innså at vi faktisk endelig var fremme i tidenes paradis.


Fine Haldis og Iljen, klar for avreise på Gardemoen

Fredag morgen var det tid for american breakfast, og gud så godt det var! Jeg spiste amerikanske pannekaker med sirup og en frokostblanding kalt Lucky Charms, som var dødsgod.  Klokken halv ni møtte vi opp for å gå på skolen, men vi skulle bare være der til 12, så det var helt greit! Lunsjen i kantinen var derimot ikke like god som frokosten; Salaten smakte bare syntetisk og var ikke det samme som norske grønnsaker i det hele tatt, og pizzaen smakte plastikk, haha.

 
Karoline med starbucks i pausen, wuhu!!                            Fontener på campuset.                                                          Klar for første skoledag!!!!

Senere på dagen gikk vi på Target, som er en svær butikk med alt mulig du kan tenke deg. Mat, klær, møbler, kosmetikk, og alt du kan tenke deg mellom himmel og jord. Til tross for at hele min gruppe var uten noe mer enn klærne vi hadde reist i, fikk vi kjøpt oss det mest nødvendige av klær og toalettsaker. Da fikk vi endelig følelsen av å ikke leve i total NØD etter alt mulig haha! Lone var selvfølgelig verdens beste og lånte meg en topp og en shorts som jeg kunne gå med i går, for jeg hadde aldri overlevd en dag i 25-30 varmegrader med de tjukke klærne jeg reiste i.


Haldis, Nadia og Viel superhappy etter første targettur! 

På kvelden dro vi til en strand som het Seal Beach, og GUD så fint det var der! Vi tok masse bilder, og etterpå satt meg, Haldis og Live oss ned i vannkanten og snakket helt til solnedgangen, og gikk på Thai Restaurant etterpå før vi måtte løpe ned igjen til stranden for å rekke bussen. Jeg gleder meg dødsmye til å besøke flere strender her nede for å si det sånn, når de sier at stranden vi besøke i dag ikke er NOENTING i forhold til Venice-, Laguna- og Huntington beach!


På vei til stranden kjørte vi i typiske amerikanske skolebusser, det var sååå kult og de så helt lik ut både utevendig og innvendig som på filmer! 


Superkule Live! Digger hun og stilen hennes wææ.


Tumblr deluxe, haha!

Haldis, Dorthea, Cathrine, Karoline(i bakgrunnen), Thelma, Ida og Nadia. Herlig gjeng! 


Verdens fineste solnedgang på Seal Beach.


Live og Halidis. 

Dagen i dag blogger jeg om i morgen. Vi var i Hollywood og det var AMAZING! Det ble både walk of fame, shopping, god mat og Beverly Hills! I morgen er det tid for Six flags, og det er noe av det jeg har gledet meg aller mest til. Forhåentligvis får vi bagasjen vår i morgen så da blir det masse blogging ettersom jeg da får dataen, kameraet og internettkabelen min så det blir dødsbra! 
Hittil er California dødsbra, og jeg ser frem til hver eneste dag resten av oppholdet! I'M IN PARADISE!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits