six flags

// California - Dag: Mandag, Tid: 23.30       Bildene i dette innlegget er lånt av Iljen

Nå er andre skoledag overstått, og itillegg til å ha skole i dag var vi på shopping! Jeg fikk kjøpt meg noen drittkule Vans pluss litt andre ting, så noe av det får dere se på outfitbilder senere som meg og haldis tok i dag. Timeplanen er fullproppet, så derfor er det ikke veldig mye tid til blogging! Nå har vi endelig fått bagasjen vår som betyr jeg har kameraet, internettkabelen og dataladeren min, som igjen betyr at det blir mer blogging fra nå av. Vi gjør så mye på så liten tid at det blir vanskelig å oppdatere om absolutt alt vi gjør, men jeg skal prøve så godt jeg kan slik at familie og venner hjemme i Norge (og evt andre steder) kan se hvordan jeg/vi har det her nede.

I går var vi altså på Six Flags, som inneholder noen av verdens sykeste berg og dalbaner. Vi kjørte buss i 1,5 time og var der ute rundt kl 10, og fikk beskjed om å være tilbake i bussen kl 20. Når vi fant ut at dette gjaldt ti timer inni parken ble vi dødsgira, og var virkelig klar for å ta alle de sykeste ridsene. Vi kjøpte flash pass, som ville si at vi kom helt frem i køen på alle berg og dalbanene. Selvom dette kostet 100 dollar var det SÅ sykt verdt det, spesielt ettersom at vi fikk lov å ta de fleste berg og dal-banene to ganger på rad med den versjonen av flash pass vi hadde. Hodet og kroppen vår var godt kjørt etter de timene, det kan jeg fader meg love dere!

Her sto vi i kø til den første berg og dal-banen vi tok. Vi trodde køen var til en som er ganske lik Loopen på Tusenfryd og tenkte å starte opp med noe lite skummelt. Når vi spurte noen foran oss i køen fant vi ut at køen ledet til en berg og dal-bane vi hadde sett fra veien som ga oss hakeslep. På denne var det en 90-graders dropp hvor du startet med hodet nedover og setene deretter snurret rundt mange ganger, etterfulgt av de sykeste loopene, enda flere dropper og bare helt crazy fart. I løpet av riden var det et par ganger jeg hadde så høy puls at jeg ikke fikk til å skrike, wow! Definitivt den beste berg og dal-banen vi tok, men det var kjempe mange som var dødsgøy og som man fikk tidenes adrenalinkick av!


Karoline var helt i ekstase når hun fant en Jelly beans - butikk!!


Nadia, Iljen, meg og Karoline.


Andrea og Nadia.

Jeg kan herved si at Oppdrag: Møte en kjendis er COMPLETED! Når vi sto i køen til en av berg og dal-banene ser jeg Harry Wilson, han som spiller faren til Annie og Dixon i Beverly Hills 90210! Jeg er superfan av serien så jeg freaket jo helt ut. Han skulle inn i berg og dal-banen når vi fortsatt hadde en tur igjenn å vente, så da snakket vi litt med han når han satt seg ned i setet. Han ble dødsglad for at vi kjente han igjen, og smilte sinnsykt mye og lo og synes det var så kjekt, haha! Jeg ga han en thumb up og smilte til han, og han ga meg en thums up tilbake, noe jeg synes var dødskult omg.


Nå skal vi sove her på campus, og i morgen er det tid for bassenget før vi har skole fra 1-5! Vi snakkes i morgen (i dag for dere?), så viser jeg noen innkjøp fra i dag og litt andre bilder. Håper alle venner og familie har det fint hjemme eller hvor dere befinner dere, I miss you all!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits