livet på campus

//California - Dag:Torsdag/Fredag, Tid: 00.15

Hei dere! Nå er meg og Haldis snart klar for å legge oss, men tenkte først å oppdatere litt om hvordan liver her i Long Beach er. I dag dro meg, Haldis og Karoline en tur til Target i 9-tiden, og fikk kjøpt oss hver sin sparkesykkel (haha, campus er så stort at det er superpraktisk!), en 26pk med vann, 12pk med cola og digg, tørket fruktsnacks. Sparkesykkelen hadde vi planlagt å kjøpe før vi kom her, og det var kjempegøy nå som vi endelig fikk skaffet oss det, haha! Når vi kom tilbake til campus vasket vi klær, hentet mat i kantinen og lå oss ut på plenen utenfor bygningen vi bor i og solte oss. Det er ekstremt sterk sol her, og når den står på det varmeste (som er fra rundt 12 - 6 ) vil jeg tro det faktisk er over 30 grader. I dag fikk jeg til og skille, og jeg har utrolig nok fått fin farge på både mage og bein *proud*!! Etterfulgt av dette skulle vi på skolen, men i dag var den chilleste dagen så langt, så det var langt ifra slitsomt!

Før jeg kom hit lurte jeg ekstremt mye på hvordan dagene var, hvordan ting og aktiviteter var lagt opp, om vi fikk mye tid til shopping, hvordan vi ble delt opp i grupper osv. En del av disse tingene er nemlig helt annerledes enn det jeg hadde foreventet. Dagene her er basert på en fullbooket timeplan, som vil si at vi har aktiviteter vi må være med på fra så og si halv ni om morgenen til åtte om kvelden Innimellom her er det litt fritid av og til, men for min del har de få timene fritid de siste dagene blitt brukt til å sove og slappe av på rommet. Man blir så sliten og utmattet av varmen når man gjør noe hele tiden at jeg aldri har vært med på noe lignendeø Nå fremstiller jeg dette som at det vi gjør bare er kjedelige og kjipe ting, men det er det asbolutt ikke! Nå har vi vært her en uke og har hatt 3 strandbesøk, vært på 2 shoppingsentre, besøkt Los Angeles og Hollywood, vært på Six Flags, hatt utekino på campus, hatt "Mega-.party" med alle på campus og mange småting som har skjedd innimellom alt dette. Kjempe gøy selfølgelig, men utrolig utrolig slitsomt! Not complaining tho...

Ellers må jeg bare nevne maten her. Hjemme i Norge har sa jeg at jeg gledet meg til å komme til USA for spise digg mat hele tiden, men herrejesus, dere skulle visst hvor mye jeg savner norsk mat (og vann!). Og det etter bare en uke! Vi får servert gratis mat i kantinen til frokost og lunsj mandag-tirsdag, og alle andre måltider må vi kjøpe selv. Maten i kantinen smaker for det meste syntetisk og plastikk, men de siste dagene har vi egentlig blitt vant til det, så nå smaker det egentlig ganske godt. Noe jeg synes er kjempe rart er at til forkost kan man servere seg med både brus, muffins, kaker, vafler etc! Og det til frokost! Welcome til USA, sier jeg bare... Jeg er en person som liker sunn mat mye bedre enn "tung" og usunn mat, spesielt når det er varmt ute, for man blir så uvell av det. Den eneste maten man omtrent får her er fast-food, og jeg er så sinnsykt lei allerede. I dag kjøpte jeg en pakning med 8 sushibiter (for 6 dollar aka 36 norske kroner!) på en av kioskene på campus, men den var ikke god i det hele tatt. Åpenbart at amerikanerne ikke er de flinkeste til å lage god, men sunn mat!

Hittil har jeg blitt kjent med en god del norske, og jeg eeeeelsker folkene her! Alle er så morsomme og skjønne at jeg ler meg ihjel fra morgen til kveld, og har det så utrolig koselig og gøy hele tiden. Kan ikke vente med å tilbringe tre uker til med disse herlige menneskene, som gjør hverdagen her på campus så utrolig gøy! Når det er sagt, savner jeg vennene og familien hjemme i Norge også, håper dere alle sammen har det kjempe fint!

Nå holder øynene mine på å sv ifordi jeg er så sinnsykt trøtt og sliten. Får vel legge meg nå ettersom vi skal møte 8,15 imorgen og ta bussen til Disneyworld noe jeg gleder meg sinnsykt mye til. Har hatt lyst å besøke Disneyworld så lenge jeg kan huske, så dette blir virkelig en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. I morgen er det jo 4th of July, som vil si nasjonaldagen til USA! Blir spennende å se hvordan de feirer det og om det er like svært som 17. mai hjemme i Norge (har hørt at det er så og si ingen likeheter mellom de to dagene)!

Tenker å samle opp et innlegg med en del mobilbilder jeg har tatt hittil, hva synes dere om det? Tar jo bilder med mobilen av så og si alt som skjer, vi gjør osv, så tenker det kanskje vil være litt gøy å se?
Har du vært i Disneyworld før? Isåfall, noen tips om hva som helst jeg bør vite om til i morgen?  

Én kommentar

Maja Haugen

04.07.2014 kl.10:10

Åh kos dere masse, herlige bilder!

Alicia

06.07.2014 kl.08:55

Fin blogg! :D

Skriv en ny kommentar

hits