4th of July in Disneyland

//California: Dag - Lørdag/Søndag, Tid: 01.15Welcome to my Disneyland, sier jeg bare! I går var vi i Disneyland, og jeg vil nesten uten tvil si at dette har vært den gøyeste dagen så langt på språkreisen. Det var bare alle forevntningene, folkene, stemningen, attraksjonene og alle barndomsminnene som gjorde opplevelsen til noe av det beste jeg noensinne har vært med på, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg dro hit. I går var det jo 4th of July, som er nasjonaldagen til USA, som gjorde det hele litt ekstra spesielt med fyrverkeri på kvelden og parade med kjente disneyfilmer og disneymusikk midt på dagen.

Vi var i parken i14 timer tilsammen,og jeg vil si vi var rimelig død når dagen var ferdig. Det var kjempe varmt og utmattende, og Haldis og Live havnet på legevakten, mest pågrunn av utmattelse fordi det var så forferdelig varmt. Heldigvis gikk det bra med de til slutt, og vi andre koste oss kjempe masse! Tiden fløy av gårde, og dere skjønner sikkert hvorfor når dere ser på bildene under. Det sykeste med hele opplevelsen var bare hele stedet og hvordan alt så ut; Vi følte vi gikk fra en Disneyfilm til en annen hele tiden, og alt var så nydelig at det tilsammen ble tatt godt over 300 bilder.


Michelle, Lone, Ingvild, Nadia, Malin, Haldis, Pernille, Live, Viel og Karoline. Sååå fine!


Cars land! Wææ,jeg ble så sinnsykt starstrucked når jeg så dette med tanke på hvor mye jeg elsker Biler-filmene!


Siden vi først var i Disnyland og følte oss som tidenes barn, tenkte vi hvorfor bare ikke ta litt ansiktsmaling? Haha, synes det ble så søtt og var faktisk dødsgøy å gå rundt med dette hele dagen! Min ble dessverre totalt ødelagt når vi tok en raftig-ish attraksjon, så jeg ble totalt svart på hele underdelen av fjeset.... ups....


Absolutt hver eneste attraksjon (og vegg, og hjørne, og lykestolpe osv) var utsmykket med de fineste detaljene, og det var flere ganger jeg tok meg selv i å stå å måpe fordi jeg skjønte ikke hvordan det går an! Denne attraksjonen var vedens søteste, hvor man satt i kjell på en slags bane som førte oss rundt i Ariel's havparadis! åhh, så nydelig og søtt det var, og ikke minst var det gøy med tanke på at alle jenter elsket (elsker) denne filmen så mye!


The Hollywood Tower var garantert det sykeste vi bega oss selv ut på i går! Her sitter du i en heis, og blir fraktet opp til toppen av huset i en fykende fart, samtidig som det er helt mørkt. Plutselig åpnes "dørene" og fra sikkert 100 meter over bakken ser man utover hele Disneyland! Dere kan tenke dere hvor sykt dette var når vi tok den på kvelden med alle de blinkende lysene og fyrverkeriene som allerede var begynt å skytes opp. Uansett, plutselig slippes heisen ned, og man fløy bokstavelig talt i setet. Tror aldri jeg har skreket så mye før, haha! DødsdødsDØDS gøy!!!


De solgte så sinnsykt mye digg!


Quiz: 3D bilde eller en ekte gate?


Haha, Lone og Karoline, såååå søte!


Mickey Mouse land, dette var så snnsykt kult og jeg følte virkelig jeg gikk i en Mickey Mouse film/tegneserie med tanke på hvordan alt så ut som en ekte tegneserie.

Det aller nydeligste var definitivt om kvelden når hele parken lyste opp neonlys i alle regnbuens farger. Aner ikke hvor mange ganger vi sa wow etter det var blitt mørkt, men kan love dere at det var mange! Da følte vi virkelig vi var i paradis, og jeg koste meg så sinnsykt masse! Kl halv ti hadde vi stilt oss opp for å se på fyrverkeriet, og det toppet virkelig hele dagen. Har aldri sett et så gjennomført og sykt fyrverkeri som det i går, og det satte kronen på verket for verdens beste dag med de herligste jentene noensinne!

I dag har vi vært i San Diego og i morgen går turen til Universal Studios! Nå er det natta siden vi skal møte 8.15, og være klar for nok dødsgøy dag i paradis!
Har du vært i Disneyland før? Hva syntes du om bildene?

Ingen kommentarer

Sabine

06.07.2014 kl.11:43

Så gøy! Herlige bilder! Kos deg videre:)

Skriv en ny kommentar

hits