san diego

// California - Dag: Mandag, Tid: 19.20På lørdag var vi på dagstur til San Diego, som tok ca 2 timer å kjøre. En utrolig fin by som føltes helt som Mexico, noe som ikke er så veldig rart med tanke på at det ligger på den meksikanske grensen. Vi var først på stranden i et par timer, før vi var 1 time i gamlebyen. Her var det utrolig fint og idyllisk, og meg, Iljen, Haldis og Karoline satt oss bare ned på gresset for å slappe av og sole oss den lille timen vi hadde. På slutten av dagen fikk vi 3  timer til shopping, og meg og Haldis var fult bestemt på å finne Urban Outfitters. Etter en liten stund fant vi endelig fram og vi begge var i PARADIS! Har gledet meg så ekstremt mye til å besøke denne butikken helt siden jeg bestilte reisen, og den sto virkelig til forventningene. I første omgang fikk jeg kjøpt meg en jumpsuit, en bluse, en kjole, et smykke og en bh med utrolig kule detaljer. Gleder meg insane mye til å besøke Urban Outfitters i Santa Monica og Las Vegas ettersom butikken visstnok skal være gigantisk begge steder! Før bussen gikk fikk vi akkurat tid til å kjøpe med oss noe take-away sushi som meg, Karoline og Haldis koste oss med i bussen. Digg!

Nå er det tid for "Icecream social" som lederne våre kaller det, og går utifra de fleste skjønner hva det er på navnet, haha. Nå er jeg allerede en halvtime for sen, så får vell avslutte nå! Er det en ting jeg har vært vært flink ti her nede er det å ikke møte opp til riktig tid, ups...

Har du vært i San Diego?

Ingen kommentarer

Gerd

08.07.2014 kl.17:54

Du har det fint med shopping og alt og det. Nå er Peter her og skal være til imorgen.

Jeg hvet ikke helt hvordan dette fungerer. Ser du er kommet inn på Amalie Skram. 1 av 4 kom inn. Måtte ha over 4.6. Bestemor.

Skriv en ny kommentar

hits