holographic pumps

Wææ, er det en ting jeg virkelig ikke angrer på at jeg har kjøpt i løpet av oppholdet her i California, er det disse holographic pumpsene! Jeg kjøpte de på Topshop i forrige uke, og de kostet 90 dollar som tilsvarer ca 550 norske kroner. Vil absolutt si de er verdt pengene, ettersom skoene er kjempe unike, og man ikke finner lignende mange steder. Har ikke hatt en anledning til å gå med de enda, men de skal definitivt pakkes med til Las Vegas til helgen. Disse skoene er jo som skapt for tidenes casino- og partyby (hvis man ser bort ifra all gåingen), så det blir vilt!

Dagen i dag har vært lang, men egentlig ganske gøy. Jeg kom for sent til timen, og endte opp med å måtte synge Baby høyt i klassen foran alle sammen. Haha, digger læreren vår, Jamie, som fikk alle til å skrive en challenge på en lapp så alle som kom for sent måtte gjøre noe pinlig. Digget selvfølgleig ikke det like mye når det var meg selv som måtte synge, he he. Etter skolen dro vi til The Block Orange, som er et outlet. Jeg var forberedt på bare merkeklær deluxe som Ralph Lauren, Abercrombie, Michael Kors osv. Jeg er ikke tidenes største fan av slike butikker, og hoppet derfor i taket når vi ankom outlettet og så hvor mange fete butikker de hadde! Fikk svidd av en del penger i dag for å si det sånn, og snille meg fikk kjøpt gave til begge brødrene mine. Helt sykt hvor mange kule gutteklær de har her, jeg har lyst å kjøpe alt selv jeg, haha.

I morgen tidlig drar meg og Haldis + en del av jentene til Target for å hamstre godteri, brus og digg til bussturen til Las Vegas på fredag. Har hørt det tar ca 6 timer i buss, så litt snop er absolutt på sin plass da synes jeg! I 10-tiden skal hele gruppen vår gå i bassenget, og så skal vi på skolen halv to. Aner ikke hva resten av kvelden etter skolen skal bli brukt på, men hopefully noe gøy!

Hva synes du om skoene?

3 kommentarer

Linn Therese Dagsland

10.07.2014 kl.10:44

God morgen, flotte du! Håper du får en kjempe fin torsdag videre , det fortjener du <3 Og god sommer!

IM

10.07.2014 kl.10:59

Råstilige sko :D

FlestLesere

10.07.2014 kl.11:02

De var kule :)

Guro halleraker

10.07.2014 kl.14:31

Dritfete

Skriv en ny kommentar

hits