Las Vegas innkjøp


Denimseleshorts, headphones og smykke(r)//Topshop   Solbriller//Urban Outfitters   Lommebok//Michael Kors   Veske//Forever21

Wææ jeg er så fornøyd med tingene jeg kjøpte i Las Vegas! Jeg shoppet ikke så mye der, men det jeg fant har jeg faktisk hatt på øsnkelisten skikkelig lenge! Michael Kors lommeboken har jeg aldri giddet å kjøpe for jeg synes langt ifra 900 norske kroner er verdt det, men når den var på salg her til 400kr kunne jeg virkelig ikke gå fra den. Alt jeg kjøpte på topshop er jeg totally in love med, alt ser sååå kult ut! Vesken er sååå søt, og den får akurat plass til det mest nødvendige oppi seg. Både fin og praktisk, wihuuuu!!!

Dagen i dag har vært lang, og vi har gjort mye. I 8-tiden dro meg, Haldis, Pernille og Lone til Huntington Beach med 2 ledere og 6 andre jenter. Grunnen til så dårlig oppmøte var at det var overskyet og ikke særlig varmt ute, men siden dette ble vår siste strandtur før vi reiser hjem tenkte vi å dra selvom været ikke var helt på topp! Utrolig nok ble det en utrolig koselig tur, og vi 4 hadde piknik på stranden mens vi hørte på Lana del Rey og snakket med livvaktene, haha! Når vi kom tilbake var det tid for skole, og deretter en tur til "City-walk" utenfor Universal Studios. Bussturen tok 1,5 time hver vei, og vi fikk så vidt tid til å spise opp maten vår på restauranten før vi måtte løpe tilbake til bussen 1 time etter vi kom. Unødvendig tur, men jaja. I morgen skal vi ha prom på kvelden, så etter skolen drar gruppen min til et kjøpesenter for så de som vil kan kjøpe nødvendigheter, fikse negler, hår osv. Eksklusivt, må jeg si!

Hva synes du om innkjøpene? 

3 kommentarer

Nora Engan Haugen

16.07.2014 kl.10:19

Wow kjempefine innkjøp!! Hva heter fonten i overskriften på innleggene dine? såå fint design!

thefashionablemom

16.07.2014 kl.10:21

Fine innkjøp!

IM

16.07.2014 kl.11:01

Så utrolig fine innkjøp :D

Skriv en ny kommentar

hits