Venice beach
//California - Dag: Natt til fredag, Tid: 04.00

Hei dere! Nå sitter meg og Haldis å blogger fra hver vår PC på det ekstremt rotete rommet vårt, hvor det befinner seg alt fra mat, 2 liters brusflasker, plastposer, regninger og ikke minst halvferdigpakkede kofferter som skal bli med til San Francisco i morgen. Grunnen til at vi har valgt å være våken så lenge er for å (forhåpentlig)sove mesteparten av bussturen i morgen, som skal vare oppimot 10 timer. Kan ikke akkurat jeg si jeg gleder meg veldig mye til det, men tror absolutt det kommer til å være verdt det når vi ankommer SF.

Bidene ovenfor er fra Venice Beach, som vi var på på mandag. Selve stranden i seg selv var utrolig fin, og absolutt et sted jeg kunne dratt for å henge en dag med vennene mine hvis jeg var lokal inbygger. Venice har jo lenge vært kjent for å ha masse hasj-butikker osv, og det værste var at det faktisk var en hel del av disse. Snakk om å kjenne seg igjen i fra film, sier jeg bare! Gatene rundt stranden var utrolig kule, men ekstremt skitne. Rundtom alt var det søppel og luktet vondt, og jeg er sikker på jeg så minst 5 hjemløse personer på de 2 timene vi befant oss her i området. Er det en ting USA ikke er flink til er det å ta vare på folket sitt. Dere skulle visste hvor mange folk det er som sliter her, i forhold til hjemme i trygge, gode Norge! Dere bør være sååå sinnsykt glad for at vi betaler skatt, slik at staten kan ta vare på oss, og de som trenger det aller mest. Er det en ting jeg har lagt ekstra godt merke til mens jeg har vært her, er det hvor mange mennesker som sliter og kunne trengt hjelp av staten for å komme seg opp på bena igjen.

Nå tror jeg jeg bør sove et par timer, så snakkes vi nok i morgen når vi kommer til San Francisco. Dette er siste helgen her i paradiset, og jeg kjenner tårene allerede begynner å presse på med tanke på at vi reiser allerede på tirsdag. Til tross for dette, skal det bli kjempe godt å komme hjem til familien, vennene mine, NORSK MAT, NORSK VANN, NORSK LUFT og egentlig hele Norge!

Ha en fin dag hjemme, nå sier jeg god natt <333333

Ingen kommentarer

Julie

18.07.2014 kl.13:27

Håper du har det fint der ! :))

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)

Skriv en ny kommentar

hits