siste dag i california

//California - Dag: Natt til tirsdag, klokken: 05.29

Hei dere! Beklager at det er så lenge siden dere har hørt fra meg, men pga null internett på hotellet i San Francisco og full timeplan i dag(går) måtte det bare bli sånn. Kan ikke akkurat si stemningen på campus er på topp akkurat nå. Første norske gruppe reiste i dag, og selvom det føltes som at tårene ikke var på vei kom det plutselig en hel foss ut, og jeg sto å gren i sikkert 30 min i strekk. Nadia er en av de jeg har fått best kontakt med, så det å se hun forlate oss var kjempe trist! Lurer ekstremt på hvordan det skal bli å si hade til alle de herlige jentene mine i morgen... Iallefall ikke gøy.

I dag tidlig dro jentegjengen til Target for å kjøpe inn diverse siste ting, som var etterfulgt av 2nd Street og stranden med de italienske vennene våre. Dessverre blåste det så mye at vi måtte dra ganske kjapt etter vi var komt, men en koselig tur var det alikavell! Når vi kom tilbake til campuset fikk alle utdelt gruppebilde av alle som dro samme dato som oss, slik at vi kunne skrive hilsener på hverandres bilde. Da kom jammen meg tårene, for det var da alle innså at vi faktisk skulle forlate dette paradiset. Så utrolig koselig å få mange hilsener fra alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med, og kommer garantert til å smile hver gang jeg kikker bort på det (for ja, det skal bli plassert i hylla på rommet). Etter alle hadde roet seg og fått grenet ferdig dro vi nok en tur på Target for å handle inn digg mat, og satt oss i en park utenfor campuset og hadde piknik. En siste, men perfekt kveld med verdens herligste jenter!

Nå har vi nettop komt inn etter å ha sagt hade til italienerne. Tårene kom nok en gang, og jeg har ikke ord for hvor trist det er å forlate dem, spesielt med tanke på at vi mest sannsynlig aldri kommer til å se de igjen. Herligere mennesker skal man lete lenge etter! Skal sove i et par timer før vi står opp og spiser frokost for siste gang her nede, og deretter tenker jeg å bli ferdig med pakkingen. Vi drar i 2-tiden fra campus, men før den tid skal en av de norske gruppene forlate oss. Når vi reiser er det fortsatt en gruppe igjen her på campus, så jeg kan 100% sikkert si at døgnet som har vært og forløbig er, vil bli de mest tårefylte døgnene noensinne. Ord kan ikke beskrive hvor forferdelig det blir å forlate disse menneskene som jeg har levd rundt i en hel måned, og delt absolutt alt med. Å våkne opp hver dag uten å se alle i frokostsalen, ikke låne klær av hverandre og ikke løpe 5 meter bort i gangen for en sleepover blir uvant. Det blir deilig å komme hjem (i miss u guys!), men helt forferdelig å forlate Long Beach og tidenes herligste gjeng, der jeg vil si at mange av de jeg har blitt kjent med, i dag er bkandt mine aller beste venner.

God natt (morgen) for siste gang her i Long Beach. See u soon Norwaaaaaay!

3 kommentarer

24.07.2014 kl.23:23

Innkjøpsvideo! :D

Karoline

28.07.2014 kl.21:26

Kan du ha innkjøpsvideo?

Sofie Nilsen

23.08.2014 kl.00:26

Åå så fint det er i California!

Hadde blitt utrolig glad om du hadde tatt en tur innom bloggen min :)

Sofia

10.09.2014 kl.21:05

i like

Skriv en ny kommentar

hits