liksom-sleeve

Helååå! I sted var meg og Haldis litt ute og tok bilder, noe som er en evighet siden. Sist gang var faktisk når jeg var hos hun i Oslo, som tross alt er over 2 måneder siden (noe som er sykt lenge for en ekte blogger å ikke ta bilder az :PP). Haldis kom til Bergen på onsdag kveld og tiden har gått kjempe fort, men vi tar det som et godt tegn på at vi har funnet på masse gøy. Jeg skal ikke oppsummere alle dagene, men hun har fått sett store deler av Bergen, møtt mange nice folk og ikke minst har vi drukket masse cola og hatt det kjempe gøy sammen. 


Goddamnit Haldis er flink til å tegne, dødskult!

I går kveld så vi på film og fant på at Haldis skulle tegne en liksom-sleeve på meg. Etter to timer, en colaflaske og en film senere fikk en storfornøyd thea den etterlengtede sleeven på armen. Haha, jeg kommer aldri til å tørre å ta det på ekte, men synes det er så sinnsykt kult med de som tar det og faktisk passer det bra. ME LOVE! Hva synes du?

grünerløkka

Hei dere! Nå befinner jeg meg hos Haldis i Oslo, og har vært her siden fredags kveld. Vi har kost oss så utrolig masse og var kjempe deilig å endelig se min kjære bestevnn igjen etter nesten 5 måneder, dere aner ikke! Har det alltid gøy med Haldis og vi ler så mye sammen, så disse dagene har ikke vært noe annet enn fantastisk. Kort oppsummert har vi på disse 4 dagene vært litt med noen venner av Haldis (som alle sammen er dødskule og søte og snille), vært på Oslo-tour hvor Haldis har guidet meg rundt litt forskjellige steder, en av dem blandt annet Grünerløkka som jeg er så in love with at jeg skal flytte hit når jeg blir eldre. Vi har også hatt bursdagsfeiring for Haldis, og ikke minst drukket masse cola (meg og haldis er tidenes cola-addicts). I dag var jeg med på skolen hennes og fikk møte mange kjempe koselige folk, som jeg ser frem til å møte i morgen også, siden jeg skal være med henne på skolen da og. Drar dessverre hjem i morgen, og selvom vi har ferie når jeg kommer hjem kan jeg ikke si jeg gleder me så alt for masse til å dra. I morgen eller onsdag kommer jeg sikkert med et innlegg md litt andre bilder + mobilbilder fra helgen. Hva gjorde/har dere gjort så langt i ferien?

discopantsElsker denne buksen sååå mye (denne og er Elin sin haha)! Superkul og supercomfy, så har gått med den to ganger denne uken. Synes de er så dyre så derfor har jeg aldri giddet å kjøpe en selv. I dag gikk jeg faktisk uten skjerf for første gangen siden typ oktober, og det uten å fryse. Herregud, det er jo helt sykt! Hvis det er en person som fryser mye, er det definitivt meg. Elsker at det begynner å gå mot varmere tider, det er så sykt herlig. Hva syntes du om antrekket? 

Nå stikker jeg på trening, og senere i dag skal fineste emmis overnatte, så det gleder jeg meg til! God helg alle sammen

lace, bomber and heels


Har faktisk ikke ord for hvor mye den mannen som kommer med refleksjakke bak der irriterer meg. Haha, er det mulig.

Selv om jeg i søndags-innlegget i går skrev at jeg synes det var dødsdigg å ikke gjøre noe, ble det etterhvert ekstremt kjedelig. Så jeg ringte Elin og spurte om vi skulle ta noen bilder, og det ville hun absolutt! Ble ganske fornøyd med bildene, og har lånt alle klærne utenom buksen av hun. Hvis det er en person jeg kunne stjelt garderoben fra, er det definitivt Elin. Herregud så mye fint hun har! Jeg er så heldig at jeg egentlig får låne akkurat det jeg vil, når jeg vil, så hurra! Hva er vitsen med å kjøpe nye klær hele tiden når man bare kan byttelåne så ofte man vil med gode venniner? Synes det er mye gøyere jeg!
Hva syntes du om antrekket, og bildene?  

winner crew

I dag fikk jeg endelig tatt litt gode bilder sammen med Elin. Her er altså antrekket jeg gikk med i dag, og elsker å bare gå med joggesko (disse elsker jeg!!!), en stor jakke og en myk genser. Da er det jo bare en win-win situation hvis det ser bra ut i tillegg :) Vesken og jakken har jeg lånt av Elin, og elsker begge deler. Jakken har jeg vell lånt av henne i over en uke nå, og gått med den nesten hver dag. Den er sykt digg og faktisk ganske varm selvom det ikke er særlig med for inni. Tidligere i dag var meg og Elin med Ida og Julie, og det var som alltid veldig koselig. 
Hva syntes du om antrekket, og hva har du gjort i dag? 

cute outfit

Dette er hva jeg gikk med i dag, og må ærlig innrømme at det føltes som jeg nesten hadde på meg skoleuniform, haha. Knestrømper, skjørt, bluse og cardigan. Det var egentlig ekstremt kaldt, men for meg som elsker å gå med skjørt og kjoler, er det ekstremt kjedelig å gå med bukse i så og si 3 måneder i strekk. Ellers må jeg si tusen takk til dere som har besøkt bloggen min siden jeg begynte å blogge igen, supergøy når det er en del innom! Hva syntes du om antrekket? 

sparkling

Bildene er tatt for drøye tre måneder siden på hytten til Synnøve i Austevoll. T-skjorten er også lånt av henne og den er så sinnsykt kul, digger den så mye! Elsker å se på bilder som er tatt for en stund siden, for så mange fine minner kommer fram. Savner denne helgen ufattelig mye, for meg, Ingebjørg og Synnøve har det alltid så kjekt sammen. Tipper alle jenter kjenner seg igjen og når jeg sier ingenting er koseligere og gøyere enn å tilbringe en hel helg med bestevennene sine på hytta. Hva syntes du om antrekket?  

end of october

Har sett så frem til denne helgen, ettersom denne uken har vært så slitsom. Prøver, innleveringer og lekser i ett sett, og man får virkelig aldri i fred i hodet. I dag var jeg en tur i byen med Julie og Elin, der vi møtte Synne for å se på Louise som skulle gå moteshow på Torgalmenningen. Var utrolig gøyt å se på, og etterpå fikk vi tatt litt bilder. Ellers går nå bare hverdagen videre, og er ingenting spennende som skjer fremover, utenom at det snart er månedskifte. Noveber blir nok bare en måned der vi går og venter på desember, som samtidig er fult av prøver, tentamener og kaldere vær, men ikke snø. Ikke favorittmåneden min for å si det sånn, men deseber er jo tross alt ikke alt for langt unna, så skal nok overleve. Desember er uten tvil favorittmåneden min i året, utenom sommermånedene (selvfølgelig), så i år skal jeg gjøre alt jeg kan for å komm i den ultimate julestemningne allerede i november. 

Hva har du gjort i dag? Gleder du deg til november? 

bomber og haremHva syntes du om antrekket?  

ain't no wifeyElsker denne luen, den er så kuuuul, og ikke minst digg å gå med når det er blitt så sinnsykt kaldt ute. Bildene er tatt av min kjære Haldis som var i Bergen i helgen, og grunnen til at lyset ble litt rart var fordi det var så mørke bilder at jeg måtte redigere de mye lysere. Hva syntes du om antrekket? 

1 shorts, 3 antrekk


Topp // Bikbok, Sko // Doc Martens, Bomber jakke // Zara, Smykke //Ebay 


Genser // Ida sin, Sko // Topshop 


Bluse // Zara, Veske // Louis Vuitton, Solrbiller // Ray ban, hatt // Monki

Hvilket antrekk var din favoritt?

flannel and denim


Skjorte fra Abercrombie, sko fra Topshop, shortsen er Elin sin (Henry Choice), smykket er fra ebay og toppen har jeg klippet selv. 

Denne helgen har gått så sinnsykt fort, og føler at jeg ikke har fått gjort noen ting selv om jeg egentlig har hatt det ganske gøy. I går var det som sagt bursdag til Ingebjørg, noe som var veldig koselig. Meg og Synnøve overnattet og når vi våknet spiste vi gårsdagens rester til frokost (heaven!!!), og gikk ut for å ta bilder etterpå. Var så sykt kaldt at dere aner ikke, men hva gjør man vell ikke for bloggeeeeeen?! :pp Håper den kommende uken blir bra, selvom jeg ikke kan si at jeg gleder meg sånn veldig mye, siden det ikke er noe spesielt som skjer. Hva synes du om antrekket? 

colorful corset

Endelig er jeg i Spania! Har ventet på denne dagen siden dagen vi dro herfra i fjor, så følelsen av å sette beina på spansk jord var ubeskrivelig deilig. Høres veldig dramatisk ut, men er så glad for å være her nå. Vi kom riktignok i går kveld, men i dag var jo første dagen vi hadde her. I dag var vi på stranden i 5 timer, etterfulgt av bading i bassenget og så en liten tur ut på et kjempe svært kjøpesenter hvor jeg bare kjøpte en ny treningsshorts. Mer shopping blir det nok i morgen når vi skal inn til byen siden lillebror har bursdag. Har jo allerede fått litt farge på bena og magen, men det tar alltid så lang tid før jeg får noe farge på brystet, så synes det var litt morsomt å se at jeg er helt hvit på brystet og sånn litt brun på resten av kroppen, haha! Hva syntes du om antrekket?

brocade

Her er det jeg gikk med i byen i dag, og må si jeg følte meg ganske formell. Pleier så og si aldri å gå med blazer, bluse og heller ikke den formen på bukser, men likte antrekket veldig godt selv om. Har fått skikkelig sansen for mønstrete og fargede bukser i det siste, for synes helt vanlig dångri og svart er blitt så sinnsykt kjedelig. Hva syntes du om antrekket? 

fluffy skirt

♥ 1 ♥ UKE ♥ TIL ♥ SOMMERFERIE 

GIANTS NY

Heeeeeei! Gikk med dette antrekket i går, og elsket det siden det var så comfy. Genseren er min storebror sin, og er jo litt fett at det står jansen bakpå, hehehe. ENDELIG er vi ferdig med alt skolearbied, lekser, prøver osvosvosv, og det er bare 9 dager til vi er fri i 2 måneder!!!!!!!!!!! Gledermeg alt for masse nå!Forresten, ser ut som jeg har DET selvbruningsskille på baksiden av bena, men det har jeg abslutt ikke! Har bare solt meg på fremsiden av bena (dumma) og derfor har det blitt sånn, pluss at kontrastene på bildetgjorde at det ble enda mer synlig, ups. 

sophomore

Fikk denne kjempekule croptoppen av pappa i dag, og digger den såååå mye! Hadde egentlig tenkt å kjøpe den på 50%-dagen, men da var de jo utsolgt så det var jo litt kjipt. Har allerede prøvd ut mange antrekk som kommer til å være dødskul med denne i sommmer, og jeg må bare si at jeg virkelig elsker at korte topper som denne er mye i butikkene i år for det er så fint! Ingenting i syden er bedre enn å gå rundt med korte topper når det er så varmt! Hva syntes du om toppen, og antrekket? 

Oversized pants


Bukse Levi's 613 Korsett H&M (FAA)

 Jeg låner for øyeblikket denne buksen av min kjære Emma, og for å være helt ærlig vet jeg faktisk ikke hva jeg synes om antrekket. Den er dødssvær, og kunne sikkert fått plass til to meg inni det ene benet, men etter litt mixing og fixing med beltet gikk det sånn ca. bra! 

Hva synes du om buksen?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits