valerie

Det er så mange ting på disse bildene som gjør meg glad. Masse eyeliner, rosa øredobber, deilige strikkegensre, kart, rufsete og bølgete hår, bare skuldre og kinnbein (som det faktisk ser ut som jeg har her). Det er de små tingene i hverdagen som som oftest gjør meg gladest, når jeg tenker over det. For tilsammen blir det store ting til slutt. Apropos glad; sangen under, Valerie av Amy WInhouse, gjør meg også utrolig glad. Dette er versjonen som er med i Glee, men den er så funky at jeg nesten liker den best. Kan ha denne på repeat i sikkert en time og bare stå å danse for meg selv inne på rommet, hahah.

wanderlust
Bilder tatt fra tumblr og wehearit. Dere kan følge meg på tumblr her og wehearit her

before i die #2

Håper jeg kan krysse av følgende om 1 år (som faktisk er mulig å oppnå): Attend a Justin Bieber concert, Learn how to walk in high heels, Shop in NY city, send a letter to a random adress and see if they write back og start running every day. 

Hva er dine before i die?

BIEBER FEVER

Hvorfor måtte jeg bli bitt av Bieber basillen? Jaja, jeg gikk i fella, og det virker som om det er ingen vei tilbake. De nye sangene fra Justin's album, Belive, går på replay og replay på iPhonen min for tiden, og det er vell så og si de eneste sangene jeg hører på. Kanskje jeg får mange haters nå, men han er skamfin og og ikke minst sjarm! LOVEHIM

 
Turn to you


All around the world


Maria

Trodde aldri i verden at jeg skulle skrive et inlegg om denne gutten her på bloggen min, men er ser dere! Jaja! Hva syntes du om Justin Bieber? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits