the worldHei dere! Tror nok aldri jeg skal love at jeg skal begynne å blogge fast, for det kommer aldri til å skje. Har egentlig lyst, og har en del inspirasjon for tiden, men har ikke tid pluss at jeg er egentlig utrolig giddalaus (er det et ord?). Jaja, nå tenkte jeg å lage et inlegg iallefall, så heiiii. Kan jo begynne med å si at jeg fikk ny kameralinse til jul, dette er 3. gang jeg får den samme linsen (!!!!!!) fordi de to andre gangene har jeg greid å miste kameraet i bakken og ødelegge den. Her snakker vi en som tar vare på kamerautstyret sitt *kremt*

Noe annet jeg fikk til jul var dette utrolig fine vintage kartet. Har ønsket meg et stor kart jeg kan henge på rommet superlenge, og dette var jo ikke så veldig voldsomt i fargene heller, så det passet perfffffff. Høres sikkert super nerd ut (:PppPPp), men elsker å sitte å studere kartet for jeg finner alltid nye steder. 


Har begynt å krysse ut stedene jeg har vært, og gleder meg til det blir enda flere kryss wææ. #reisenarkis 


DRØMMESTEDET! Bare (bare og bare...) 151 dager til California og Long Beach! Kunnne ønske jeg kunne gå i dvale frem til sommerferien haha. 

b&w love


Elsker bilder som dette, og spesielt svart-hvitt bilder. Alt blir på en måte mye mer magisk.

pink jacket

Hei dere! Har ikke så veldig mye annet å fortelle enn at uken nå etter Island har vært veldig kjedelig og kjip, nettop fordi det var så gøy og koselig å være omringet av klassen døgnet rundt. Var hos elin med ida og julie i går, noe som var veldig koselig, og i dag skal jeg i bursdag til ingebjørg noe jeg også tror kommer til å bli kjempe koselig. Meg og Emma tok noen bilder forige uke før vi reiste til Island og her er iallefall noen av de. Elsker den nye jakken min fra HM, såååå deilig stoff! 

th3a // tumblrBesøk tumblren min HER! Legg igjen din tumblr og, følger alt for få!

just forget about the world

Hei fine! Må først si tusen takk for at så mange stakk innom her i går, selv om det var første dagen etter bloggpausen. Tusen takk, dere er virkelig de beste! Dagen i dag har gått utrolig fort, og det eneste jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen er å sitte under et teppe og se på youtube videoer og ta bilder. Føles faktisk utrolig bra og være tilbake, og det er fkaitsk gøy og ta bilder igjen! Yiiiihooooo! 

Hva dyntes du om bildet og redigeren? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits