Queen L

Hei dere! Lenge siden sist nå, og det er så mye gøy som har skjedd. Som om det ikke er nok med at det er vitnemålsutdeling og sommerferie i morgen, sitter jeg om bare 8 dager på flyet til California med en herlig jentegjeng som jeg gleder meg kjempemasse å tilbringe en måned med. Kofferten er allerede funnet frem og jeg har begynt å småpakke, noe som kanskje ikke er rart ettersom jeg har ventet på dette i over 300 dager. Superrart at avreisedagen snart er her allerede, og jeg kjenner virkelig nå at de siste månedene har flydd avgårde. Nå kan jeg virkelig ikke vente lengre!

Forige helg var ingenting annet enn minneverdig og utrolig gøy. Lone(som jeg skal til California med) og Markus kom kjørende fra Stavanger for å være med meg på Lana del Rey konsert på lørdagen, og alle tre var supergira i forkant ettersom vi har vært kjempestore lana-fans rimelig lenge. På dagen gikk vi rundt i byen, og dro ut på Bergenfest rundt kl tre for å se Highasakite, som har dødsbra musikk. Senere gikk vi på Egon og møtte Synne før vi dro tilbake til Bergenfest og satt oss ved scenen rundt syv-tiden. Vi fikk plasser på andre rad, og det var definitivt verdt de 5 timene venting når hun kom på scenen. For en stemning, og FOR en dame! Helt klart beste konserten jeg har vært på!Meg og Lone // Rimelig gira en time før konserten begynner - Måtte selvfølgelig skrive Queen L i panna og Lana på låret, haha.


Nydeligste damen noensinne, herrejesus.

Var du på Bergenfest i år?

springfeel

Hei dere (hvis det fortsatt er igjen noen av dere lesere da haha)! Selvfølgelig greide ikke jeg å holde bloggen gående denne gangen heller, men det ga jeg jo klar beskjed om at jeg ikke kom til å klare når jeg begynte igjen. Tipper nok uansett alle overlevde 1 måned uten et innlegg, så det er ikke så farlig. Tenkte å stikke innom å skrive et innlegg om den siste tiden, og ikke minst om i går. Solen er jo kommet til Bergen, og jeg håper for guds skyld at den er her for å bli. Ingenting er bedre enn å våkne av seg selv pga sollyset som sniker seg inn gjennom gardinene, og hvis dette kan bli en fast rutine frem til sommeren er jeg mer enn fornøyd. 

Bildet ovenfor er fra gårsdagen, og det var en skikkelig herlig dag. Det var dødsfint vær med sol og varmt ute, så gjengen min samlet oss i Nygårdsparken og hadde piknik, hørte på musikk og spiste god mat. Marthe hadde med seg PennyBoardet sitt, og selv om jeg sugde å stå på det, var det dødsgøy! Vurderer å kjøpe meg ett i California, for det var faktisk dødsgøy (Selvom det ikke er sosialt akseptert for jenter å kjøre PennyBoard da :PPPP ) 

gmd mah pinkheadI dag har verdens kuleste, rareste, mest retardede og mest fantastiske HALDIS bursdag, så gratulerer med dagen bby!! Synes alle skal ønske henne gratulerer med dagen i kommentarefeltet ettersom hun faktisk er 1000 ganger kulere enn alle andre 99'ere, og egentlig de fleste personer sånn generelt, jeg kjenner (speaking of that; hvordan er det mulig at Haldis er 99'er?!?!?). Kunne ønske jeg var i Oslo nå for å feire dagen med henne, meeeen heldigvis er det bare 15 dager til jeg befinner meg der så får vell holde ut. 

Synes egentlig det er sykt awesome hvordan meg og Haldis ble kjent, og dette er et eksempel på at cyber-friends ikke bare trenger å være cyber-friends for sånn ca resten av livet (haha, høres ut som tidenes nerd). Vi ble nemlig kjent gjennom bloggen, og snakket med hverandre i over 1,5 år da vi fant ut at hun skulle ta seg en tur til Bergen i oktober og bo hos meg hele helgen. Begge to var jo selvfølgelig dødsnervøs for hvordan det skulle gå, men vi klikket med en gang, og i dag er Haldis en av mine beste venner! Vi er sinnsykt like (men også så forferdelig ulike), og det å reise en måned til California med henne i sommer blir ingenting annet enn fantastisk! Hun er så og si alltid i godt humør, og får seriøst alle til å le. Besøk forresten bloggen til Haldis her, da blir hun superglad. Så Haldis, if you're reading this, håper du har hatt og hadde en fantastisk dag verdenes beste 
chicken/ninja/is i hele verden!

ultimate sundayfeelingDiggeste søndagen på lenge. Så langt har jeg bare fått unnagjort litt lekser for uken, spist god frokost og tatt det med ro. For øyeblikket surrer Cake Boss på tven, og selvom jeg allerede har sett tre episoder, synes jeg det er dødsgøy, haha. Elsker søndagene der man ikke skal noen ting, og bare kan slappe helt av. Har aldri skjønt hvorfor folk sier de hater søndager, det er jo beste dagen i uka. Søndager er best. 

first of february

Endelig ny måned. Januar har vært en kjedelig og egentlig ganske stressende start på 2014. Skolearbeidet ble kastet i fjeset på oss før vi engang rakk å komme tilbake på skolen, jeg har hatt en del jobb og ellers bare en del ting å stresse med. Generelt en drittmåned for å si det rett ut. Februar blir forhåpentligvis bedre, og det har jeg absolutt tro på ettersom jeg blandt annet skal til Oslo til min kjære Haldis (og for ikke å nevne hennes ekstremt kule venner, som JOHN MAH NIGGAH)! Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Hvordan har din januar vært? Og er du klar for en ny måned? 

snapshots


 
En sitronpai jeg lagde for ikke så lenge siden. Har blitt sykt glad i å bake i det siste, haha, og det er iallefall gøy når resultatet blir så bra! // Meg og Haldis på veggen min. ÅÅ savner henne sånn! Heldigvis er det bare 22 dager til jeg reiser til Oslo og skal bo hos henne i 5 dager! // Photoshoot på rommet :PpPp // Verdens mest elskbare kart-klokke jeg fikk til jul av Ingebjørg og Synnøve. // Anke og Synne på vei hjem fra skolen for et par dager siden. Elsker sekkene, så måtte bare ta bilde haha. // Anke sitt hår som var så syyyykt fint med sløyfe!

Dette har vært en sykt lang dag, og til tross for det har jeg nå masse energi, haha. Var ikke ferdig på skolen før halv 4, og deretter var det rett på jobb. Vakten min var heldigvis ikke lenger enn 3 timer i dag, og jeg fikk med meg pizza hjem så det var superherlig! I morgen er det helg, og jeg gleder meg så sykt mye. Men så kan man vell si, hvem gjør ikke det? 

bucketlist

 Studere i New York

♡ Overnatte på en strand

♡ Kunne et språk flytende (utenom norsk og engelsk)♡  Bo med (en av) mine beste venner

♡  Besøke alle kontinentene

♡  Roadtrip gjennom USA med gode venner 

♡  Lære å surfe og skate

♡  Kjøre på den berømte strekningen Route 66, i ørkenen fra Los Angeles til Las Vegas 

♡  Ta en av karusellene på toppen av Stratosphere, verdens høyeste observasjonstårn, i Las Vegas.
 Ta bilde mens jeg står på berømte Golden Gate Bridge i San Francisco

♡ Være i Disneyland

♡  Besøke Stratford (for dere som ikke visste det er dette stedet Justin vokste opp i Canada, heheh)

   Dra på festival

♡ Dra til Japan

♡ Shoppe i Los Angeles 
 ♡ Farge håret rødt

♡  Være på kjærlighetsferie til Maldivene

♡ Sende flaskepost med telefonnummeret mitt inni (og forhåpentligvis få et svar)
 
♡ 
Jogge (i soloppgangen) på Venice Beach

♡ Dra på konsert (helst med Justin) i Madison Square Garden

 Få mitt eget "Life-library" (de som har lest Looking for Alaska vet hva jeg snakker om)
 
 ♡ Ha Johnny Depp maraton

♡ Hoppe i fallskjerm

♡ Ha verdens mest perfekt brudekjole
 ♡ Eie en klassisk Louis Vuitton Speedy

♡ Ha bløtkakekrig (haha, dette har vært en drøm så lenge jeg kan huske)

♡ Ta tatovering
 ♡ Og helt til slutt, selvfølgelig møte Justin Bieber (jeg gir meg ikke før dette har skjedd!!!!!!!!)
    Egentlig det beste med hele denne listen er at en del av tingene faktisk kommer til å gå i oppfyllelse i sommer, når jeg skal på språkreise til California. Herregud som jeg gleder meg til å endelig oppleve tingene ovenfor som har med det å gjøre! Det blir virkelig noen drømmer som går i oppfyllelse. 

guess who's back

Da dere, DA tror jeg jeg skal begynne å blogge igjen. Aner ikke hvordan jeg kom fram til den beslutningen, ettersom jeg mest sannsynlig kommer til å gi opp etter en uke, men denne gangen skal jeg virkelig prøve. Dette blir bare et oppstarsinlegg siden jeg ikke har så mange bilder akkurat nå, men hva vil dere jeg skal blogge om? Er jo litt kjekt å vite det så jeg er vet hva folk faktisk liker å lese. 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014
hits