winner crew

I dag fikk jeg endelig tatt litt gode bilder sammen med Elin. Her er altså antrekket jeg gikk med i dag, og elsker å bare gå med joggesko (disse elsker jeg!!!), en stor jakke og en myk genser. Da er det jo bare en win-win situation hvis det ser bra ut i tillegg :) Vesken og jakken har jeg lånt av Elin, og elsker begge deler. Jakken har jeg vell lånt av henne i over en uke nå, og gått med den nesten hver dag. Den er sykt digg og faktisk ganske varm selvom det ikke er særlig med for inni. Tidligere i dag var meg og Elin med Ida og Julie, og det var som alltid veldig koselig. 
Hva syntes du om antrekket, og hva har du gjort i dag? 

snapshots


 
En sitronpai jeg lagde for ikke så lenge siden. Har blitt sykt glad i å bake i det siste, haha, og det er iallefall gøy når resultatet blir så bra! // Meg og Haldis på veggen min. ÅÅ savner henne sånn! Heldigvis er det bare 22 dager til jeg reiser til Oslo og skal bo hos henne i 5 dager! // Photoshoot på rommet :PpPp // Verdens mest elskbare kart-klokke jeg fikk til jul av Ingebjørg og Synnøve. // Anke og Synne på vei hjem fra skolen for et par dager siden. Elsker sekkene, så måtte bare ta bilde haha. // Anke sitt hår som var så syyyykt fint med sløyfe!

Dette har vært en sykt lang dag, og til tross for det har jeg nå masse energi, haha. Var ikke ferdig på skolen før halv 4, og deretter var det rett på jobb. Vakten min var heldigvis ikke lenger enn 3 timer i dag, og jeg fikk med meg pizza hjem så det var superherlig! I morgen er det helg, og jeg gleder meg så sykt mye. Men så kan man vell si, hvem gjør ikke det? 

cute outfit

Dette er hva jeg gikk med i dag, og må ærlig innrømme at det føltes som jeg nesten hadde på meg skoleuniform, haha. Knestrømper, skjørt, bluse og cardigan. Det var egentlig ekstremt kaldt, men for meg som elsker å gå med skjørt og kjoler, er det ekstremt kjedelig å gå med bukse i så og si 3 måneder i strekk. Ellers må jeg si tusen takk til dere som har besøkt bloggen min siden jeg begynte å blogge igen, supergøy når det er en del innom! Hva syntes du om antrekket? 

californialove


Åhh, 149 dager så befinner jeg meg i California, eller mer presist, Long Beach som ligger ca 20 minutt sør for Los Angeles. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, og kunne gjort absolutt alt for å bare kunne dratt i dag. Har allerede blitt kjent med en del folk som skal reise og må innrømme at alle sammen virker så utrolig søte, snille, kul og ikke minst morsomme. Å tilbringe en måned med disse jentene kommer ikke til å bli noe annet enn RÅBRA! Meg og Haldis(ta en titt innom bloggen hennes HER) skal være på rom, og gleder meg sinnsykt mye til det. Den jenten er så utrolig gøy og være med, og ikke minst gal, så å dele rom med henne blir nok ingenting annet enn minnerikt og fantastisk. Vi skal jo også på en del utflukter som Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, San Diego, Disney Land, Universal Studios og Six Flags, og siden jeg nekter å gå glipp av noe når jeg først er i USA, skal jeg være med på alle sammen. Aner ikke hvilken jeg gleder meg mest til, ettersom både San Francisco og Las Vegas er byer jeg har villet besøke hele livet, og Disneland og Six Flags blir en stor barndomsdrøm som går i oppfyllelse! Kribler i magen bare jeg tenker på det. Har du vært på språkreise, eller i California før? 

sparkling

Bildene er tatt for drøye tre måneder siden på hytten til Synnøve i Austevoll. T-skjorten er også lånt av henne og den er så sinnsykt kul, digger den så mye! Elsker å se på bilder som er tatt for en stund siden, for så mange fine minner kommer fram. Savner denne helgen ufattelig mye, for meg, Ingebjørg og Synnøve har det alltid så kjekt sammen. Tipper alle jenter kjenner seg igjen og når jeg sier ingenting er koseligere og gøyere enn å tilbringe en hel helg med bestevennene sine på hytta. Hva syntes du om antrekket?  

the worldHei dere! Tror nok aldri jeg skal love at jeg skal begynne å blogge fast, for det kommer aldri til å skje. Har egentlig lyst, og har en del inspirasjon for tiden, men har ikke tid pluss at jeg er egentlig utrolig giddalaus (er det et ord?). Jaja, nå tenkte jeg å lage et inlegg iallefall, så heiiii. Kan jo begynne med å si at jeg fikk ny kameralinse til jul, dette er 3. gang jeg får den samme linsen (!!!!!!) fordi de to andre gangene har jeg greid å miste kameraet i bakken og ødelegge den. Her snakker vi en som tar vare på kamerautstyret sitt *kremt*

Noe annet jeg fikk til jul var dette utrolig fine vintage kartet. Har ønsket meg et stor kart jeg kan henge på rommet superlenge, og dette var jo ikke så veldig voldsomt i fargene heller, så det passet perfffffff. Høres sikkert super nerd ut (:PppPPp), men elsker å sitte å studere kartet for jeg finner alltid nye steder. 


Har begynt å krysse ut stedene jeg har vært, og gleder meg til det blir enda flere kryss wææ. #reisenarkis 


DRØMMESTEDET! Bare (bare og bare...) 151 dager til California og Long Beach! Kunnne ønske jeg kunne gå i dvale frem til sommerferien haha. 

bucketlist

 Studere i New York

♡ Overnatte på en strand

♡ Kunne et språk flytende (utenom norsk og engelsk)♡  Bo med (en av) mine beste venner

♡  Besøke alle kontinentene

♡  Roadtrip gjennom USA med gode venner 

♡  Lære å surfe og skate

♡  Kjøre på den berømte strekningen Route 66, i ørkenen fra Los Angeles til Las Vegas 

♡  Ta en av karusellene på toppen av Stratosphere, verdens høyeste observasjonstårn, i Las Vegas.
 Ta bilde mens jeg står på berømte Golden Gate Bridge i San Francisco

♡ Være i Disneyland

♡  Besøke Stratford (for dere som ikke visste det er dette stedet Justin vokste opp i Canada, heheh)

   Dra på festival

♡ Dra til Japan

♡ Shoppe i Los Angeles 
 ♡ Farge håret rødt

♡  Være på kjærlighetsferie til Maldivene

♡ Sende flaskepost med telefonnummeret mitt inni (og forhåpentligvis få et svar)
 
♡ 
Jogge (i soloppgangen) på Venice Beach

♡ Dra på konsert (helst med Justin) i Madison Square Garden

 Få mitt eget "Life-library" (de som har lest Looking for Alaska vet hva jeg snakker om)
 
 ♡ Ha Johnny Depp maraton

♡ Hoppe i fallskjerm

♡ Ha verdens mest perfekt brudekjole
 ♡ Eie en klassisk Louis Vuitton Speedy

♡ Ha bløtkakekrig (haha, dette har vært en drøm så lenge jeg kan huske)

♡ Ta tatovering
 ♡ Og helt til slutt, selvfølgelig møte Justin Bieber (jeg gir meg ikke før dette har skjedd!!!!!!!!)
    Egentlig det beste med hele denne listen er at en del av tingene faktisk kommer til å gå i oppfyllelse i sommer, når jeg skal på språkreise til California. Herregud som jeg gleder meg til å endelig oppleve tingene ovenfor som har med det å gjøre! Det blir virkelig noen drømmer som går i oppfyllelse. 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits