grünerløkka

Hei dere! Nå befinner jeg meg hos Haldis i Oslo, og har vært her siden fredags kveld. Vi har kost oss så utrolig masse og var kjempe deilig å endelig se min kjære bestevnn igjen etter nesten 5 måneder, dere aner ikke! Har det alltid gøy med Haldis og vi ler så mye sammen, så disse dagene har ikke vært noe annet enn fantastisk. Kort oppsummert har vi på disse 4 dagene vært litt med noen venner av Haldis (som alle sammen er dødskule og søte og snille), vært på Oslo-tour hvor Haldis har guidet meg rundt litt forskjellige steder, en av dem blandt annet Grünerløkka som jeg er så in love with at jeg skal flytte hit når jeg blir eldre. Vi har også hatt bursdagsfeiring for Haldis, og ikke minst drukket masse cola (meg og haldis er tidenes cola-addicts). I dag var jeg med på skolen hennes og fikk møte mange kjempe koselige folk, som jeg ser frem til å møte i morgen også, siden jeg skal være med henne på skolen da og. Drar dessverre hjem i morgen, og selvom vi har ferie når jeg kommer hjem kan jeg ikke si jeg gleder me så alt for masse til å dra. I morgen eller onsdag kommer jeg sikkert med et innlegg md litt andre bilder + mobilbilder fra helgen. Hva gjorde/har dere gjort så langt i ferien?

valerie

Det er så mange ting på disse bildene som gjør meg glad. Masse eyeliner, rosa øredobber, deilige strikkegensre, kart, rufsete og bølgete hår, bare skuldre og kinnbein (som det faktisk ser ut som jeg har her). Det er de små tingene i hverdagen som som oftest gjør meg gladest, når jeg tenker over det. For tilsammen blir det store ting til slutt. Apropos glad; sangen under, Valerie av Amy WInhouse, gjør meg også utrolig glad. Dette er versjonen som er med i Glee, men den er så funky at jeg nesten liker den best. Kan ha denne på repeat i sikkert en time og bare stå å danse for meg selv inne på rommet, hahah.

discopantsElsker denne buksen sååå mye (denne og er Elin sin haha)! Superkul og supercomfy, så har gått med den to ganger denne uken. Synes de er så dyre så derfor har jeg aldri giddet å kjøpe en selv. I dag gikk jeg faktisk uten skjerf for første gangen siden typ oktober, og det uten å fryse. Herregud, det er jo helt sykt! Hvis det er en person som fryser mye, er det definitivt meg. Elsker at det begynner å gå mot varmere tider, det er så sykt herlig. Hva syntes du om antrekket? 

Nå stikker jeg på trening, og senere i dag skal fineste emmis overnatte, så det gleder jeg meg til! God helg alle sammen

gmd mah pinkheadI dag har verdens kuleste, rareste, mest retardede og mest fantastiske HALDIS bursdag, så gratulerer med dagen bby!! Synes alle skal ønske henne gratulerer med dagen i kommentarefeltet ettersom hun faktisk er 1000 ganger kulere enn alle andre 99'ere, og egentlig de fleste personer sånn generelt, jeg kjenner (speaking of that; hvordan er det mulig at Haldis er 99'er?!?!?). Kunne ønske jeg var i Oslo nå for å feire dagen med henne, meeeen heldigvis er det bare 15 dager til jeg befinner meg der så får vell holde ut. 

Synes egentlig det er sykt awesome hvordan meg og Haldis ble kjent, og dette er et eksempel på at cyber-friends ikke bare trenger å være cyber-friends for sånn ca resten av livet (haha, høres ut som tidenes nerd). Vi ble nemlig kjent gjennom bloggen, og snakket med hverandre i over 1,5 år da vi fant ut at hun skulle ta seg en tur til Bergen i oktober og bo hos meg hele helgen. Begge to var jo selvfølgelig dødsnervøs for hvordan det skulle gå, men vi klikket med en gang, og i dag er Haldis en av mine beste venner! Vi er sinnsykt like (men også så forferdelig ulike), og det å reise en måned til California med henne i sommer blir ingenting annet enn fantastisk! Hun er så og si alltid i godt humør, og får seriøst alle til å le. Besøk forresten bloggen til Haldis her, da blir hun superglad. Så Haldis, if you're reading this, håper du har hatt og hadde en fantastisk dag verdenes beste 
chicken/ninja/is i hele verden!

my favorite placeÅh, som jeg savner Spania. Den nydlige og varme kveldssolen, sanden mellom tærne på stranden, alle de herlige butikkene, følelsen av dreads-hår (?) på slutten av dagen grunnet alt saltvannet, kafebesøkene hvor man nøt en, om ikke flere, kalde colaer og ikke minst bare stedet. Kan trygt kalle Alicante for mitt andre hjem, ettersom jeg ikke har telling på hvor mange ganger jeg har vært her. Så og si hver eneste sommer siden jeg ble født er blitt tilbringt i denne herlige byen, og i huset til mine besteforeldre som ligger i et kjempe koselig nabolag her nede. Alt blir bedre når det er sommer, og en tur til Spania akkurat nå hadde ikke slått feil. Det kalde bergensværet er noe ordentlig dritt som man bare vil rømme fra, rett og slett. Nei, i sommer skal det bli deilig å endelig være her igjen. Ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg til å  komme ned til favorittstedet mitt, fylt med varme, herlig sommer og ikke minst vennene jeg fikk meg her i sommer. De gleder jeg meg til å se igjen kan dere tro! Hvor pleier dere å reise om sommeren? Har du et favorittsted?

lace, bomber and heels


Har faktisk ikke ord for hvor mye den mannen som kommer med refleksjakke bak der irriterer meg. Haha, er det mulig.

Selv om jeg i søndags-innlegget i går skrev at jeg synes det var dødsdigg å ikke gjøre noe, ble det etterhvert ekstremt kjedelig. Så jeg ringte Elin og spurte om vi skulle ta noen bilder, og det ville hun absolutt! Ble ganske fornøyd med bildene, og har lånt alle klærne utenom buksen av hun. Hvis det er en person jeg kunne stjelt garderoben fra, er det definitivt Elin. Herregud så mye fint hun har! Jeg er så heldig at jeg egentlig får låne akkurat det jeg vil, når jeg vil, så hurra! Hva er vitsen med å kjøpe nye klær hele tiden når man bare kan byttelåne så ofte man vil med gode venniner? Synes det er mye gøyere jeg!
Hva syntes du om antrekket, og bildene?  

ultimate sundayfeelingDiggeste søndagen på lenge. Så langt har jeg bare fått unnagjort litt lekser for uken, spist god frokost og tatt det med ro. For øyeblikket surrer Cake Boss på tven, og selvom jeg allerede har sett tre episoder, synes jeg det er dødsgøy, haha. Elsker søndagene der man ikke skal noen ting, og bare kan slappe helt av. Har aldri skjønt hvorfor folk sier de hater søndager, det er jo beste dagen i uka. Søndager er best. 

wanderlust
Bilder tatt fra tumblr og wehearit. Dere kan følge meg på tumblr her og wehearit her

first of february

Endelig ny måned. Januar har vært en kjedelig og egentlig ganske stressende start på 2014. Skolearbeidet ble kastet i fjeset på oss før vi engang rakk å komme tilbake på skolen, jeg har hatt en del jobb og ellers bare en del ting å stresse med. Generelt en drittmåned for å si det rett ut. Februar blir forhåpentligvis bedre, og det har jeg absolutt tro på ettersom jeg blandt annet skal til Oslo til min kjære Haldis (og for ikke å nevne hennes ekstremt kule venner, som JOHN MAH NIGGAH)! Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Hvordan har din januar vært? Og er du klar for en ny måned? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits