EN LITEN TING, KAN GJØRE EN STOR FORSKJELL

Jeg antar at jeg ikke er den eneste som har dårlige dager iblandt, og er da ganske så sur og gretten, uten å vite hvorfor. Andre dager er jeg bare oppgitt over ingenting, eller oppgitt over faktisk noe som betyr noe. Jeg kan føle at ingen liker meg, at jeg har på meg stygge klær, eller kanskje at jeg ser så trøtt ut siden jeg ikke fikk tid til å sminke meg. Da kan et lite smil fra hvem som helst, gjøre at du føler deg så mye bedre og dagen er reddet.

Det er så mange som går for seg selv, eller det går an se på de at det er noe i veien. Hvis det hadde vært deg, hadde du blitt glad eller sur om det var du som hadde en dårlig dag og fikk et smil? Selvfølgelig ville du blitt glad, så poenget mitt er; Det skader ingen å gi et lite "hei" eller et smil til en person, selv om du nødvendigvis ikke kjenner han/hun så veldig godt. Det gjøre oss ingenting og vi mister ingen krefter, men tenk hvor mye bedre den personen får det (mest sannsynlig da)! 

En ting jeg også synes mange er dårlig på (inkludert megselv) er å gi kompelimenter! Hver eneste dag på skolen er det så mange med fine klær, fin sminke og slikt og da frister tanken med å gå bort til de å si "Jeg digget toppen din!" eller "Så fin du var på håret i dag", men hvis dette er noen jeg ikke kjenner tør jeg aldri det. Hvorfor? Jo, fordi jeg er redd de skal synes jeg er rar eller teit, men mest sannsynlig vil de jo bare bli glad! Så fra nå av skal jeg bli flinkere til å gi komplimenter til både folk jeg kjenner, og ikke kjenner. Det kan jo bare gå en vei, og det er oppover. 

Smil til andre, gi komplimenter til andre, og dagen deres vil føles så mye bedre, og etterpå vil du nok føle deg supersnill. Alle vinner på det! 

Hva symtes du om innlegget? Er du enig i det jeg skrev? 

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits