BIEBER FEVER

Hvorfor måtte jeg bli bitt av Bieber basillen? Jaja, jeg gikk i fella, og det virker som om det er ingen vei tilbake. De nye sangene fra Justin's album, Belive, går på replay og replay på iPhonen min for tiden, og det er vell så og si de eneste sangene jeg hører på. Kanskje jeg får mange haters nå, men han er skamfin og og ikke minst sjarm! LOVEHIM

 
Turn to you


All around the world


Maria

Trodde aldri i verden at jeg skulle skrive et inlegg om denne gutten her på bloggen min, men er ser dere! Jaja! Hva syntes du om Justin Bieber? 

BILDER FRA LONDON

Hei dere! Nå er det bare tre dager igjen på skolen, og det blir så deilig med sommerferie! Kan nesten ikke vente nå!!! Dere har kanskje merket at jeg ikke har blogget på ca. en uke og grunnen er at jeg har vært dødssliten, uten å vite hvorfor, og blogglysten har vært helt på bånn. Vell, i dag gikk jeg gjennom min daglige dose med lesing av blogg og når jeg gikk inn på >Frida og Adina< sin sto det tat jeg hadde vunnet konkurrnsen deres! Ble superglad ettersom jeg ikke har vunnet noen konkurranser før, og premien var superbra og. Når jeg fikk denne gode nyheten var blogglysten pluteslig veldig bra igjen, så nå håper jeg at jeg kan holde på en stund, uten å ha noen pauser.

Forige helg var jeg jo i London med Ingebjørg og hennes familie. Det var kjempegøy, og det var dødsgøy å endelig få oppleve hvordan det er å gå å shoppe i Oxford Street. Her kommer iallefall en del bilder fra dagene, tok ikke så veldig mange, men noen bilder ble det jo, enjoyyyy!

Fredagen begynte shoppingen (det som meg og Ingebjørg hadde gledet oss til, heheh), og vi hoppet opp av sengen allerede halv åtte. Hive på seg klær, spise frokost og så var vi klare for å dra. Vi måtte selvfølgelig vente på de andre treigingene, men kom oss ut til slutt! Vi var også på musikal denne dagen og så "we will rock you". Den var kjempegøy, anbefaler alle til å se den!


Shoppingen i London var dødsbra! Og sjekk de råe posene fra Abecrombie and Fitch da!


Kjøpte ett dødsfint skjørt fra Topshop! Regner med å få vist alle innkjøpene senere i uken.


Bøguss kjøpte seg denne døøøødskule shortsen! Fra Topshop den også. 

På lørdagen spiste vi på en sykt kul restaurant, Asia de Quba tror jeg den het. Verdt å besøke! 


alltså, når de låner kameraet mitt kan de ikke tro at de slipper unna å komme på bloggen! 

Vi fikk den sykeste desserten! Har aldri sett en så gigantisk (og kvalmende) dessert som det der! Tenk deg en chiuaua og du har størrelsen!


Liiite hvit i trynet da (meg altså)! Men Ingebjørg var søt, love yooou!

På søndagen skulle vi på sightseeing, og shoppe de siste tingene, siden hjemreisen desverre var på kvelden. Midt i sightseeingen skjedde det noe veldig skummelt og dramatisk med meg, som desverre ødelagte resten av dagen. Hvis dere vil jeg skal fortelle det, kan jeg det!


Skjønneste!


Ingebjørg i noen nye klær. Elsket dette antrekket!

Så var det flyturen hjem... Trist å forlate dette nydelige stedet, men hadde det døsgøy da!


Vi satt helt bakerst i flyet! Yeeey

Hva syntes du om bildene? Har du vært i London? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits