brocade

Her er det jeg gikk med i byen i dag, og må si jeg følte meg ganske formell. Pleier så og si aldri å gå med blazer, bluse og heller ikke den formen på bukser, men likte antrekket veldig godt selv om. Har fått skikkelig sansen for mønstrete og fargede bukser i det siste, for synes helt vanlig dångri og svart er blitt så sinnsykt kjedelig. Hva syntes du om antrekket? 

fluffy skirt

♥ 1 ♥ UKE ♥ TIL ♥ SOMMERFERIE 

GIANTS NY

Heeeeeei! Gikk med dette antrekket i går, og elsket det siden det var så comfy. Genseren er min storebror sin, og er jo litt fett at det står jansen bakpå, hehehe. ENDELIG er vi ferdig med alt skolearbied, lekser, prøver osvosvosv, og det er bare 9 dager til vi er fri i 2 måneder!!!!!!!!!!! Gledermeg alt for masse nå!Forresten, ser ut som jeg har DET selvbruningsskille på baksiden av bena, men det har jeg abslutt ikke! Har bare solt meg på fremsiden av bena (dumma) og derfor har det blitt sånn, pluss at kontrastene på bildetgjorde at det ble enda mer synlig, ups. 

VS bikinis

Wiiii, fikk pakken min fra VS, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Begge to sitter som støpt på, og nå gleder jeg meg enda mer til Spania siden jeg har noen fine bikinier å bruke! Har du noe fra VS? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits