ride

Av en eller annen grunn gir denne musikkvidoen meg frysninger, og det er ikke bare sangen, men hele videoen. Synes det hun sier før og etter musikken er helt fantstisk, og rett og slett bare så rått, fordi hun bare lever. Uansett hvor klisje det høres ut, men fyfader så fett. ahh, jeg er forelsket i denne videoen. Dette innlegget var litt kleint, men nok en gang, elsker den videoen, så det får bare være. Hva synes du om vidoen og sangen? 

 

#islandswag2k13

#islandswag2k13 var klassens offisielle instagram hashtag mens vi var på turen, så hvis du har lyst å se alle bildene vi postet kan du bare søke på ig.Uten tvil den mest minnerike og beste opplevelsen jeg har vært med på i hele mitt liv. Lenge siden jeg følte meg så komfortabel og hadde det så gøy rundt de samme menneskene i 5 dager, og elsker elsker ELSKER klassen min etter turen. Til tross for 9 timers lange bussturer med verdens særeste (noe som gjorde det veldig morsomt) guide og den forferdelige kulden var det alikavell den beste turen noensinne. Vi hadde det dødsgøy, og har så ufattelig mange minner fra turen, nok til å leve på i et par år fremover iallefall. Kunne gjort så og si alt for å dra tilbake nå, og kommer fortsatt ikke over hvor mye uforglemmelig vi opplevde. Har du vært på Island før? Hva syntes du om bildene? 

1 shorts, 3 antrekk


Topp // Bikbok, Sko // Doc Martens, Bomber jakke // Zara, Smykke //Ebay 


Genser // Ida sin, Sko // Topshop 


Bluse // Zara, Veske // Louis Vuitton, Solrbiller // Ray ban, hatt // Monki

Hvilket antrekk var din favoritt?

flannel and denim


Skjorte fra Abercrombie, sko fra Topshop, shortsen er Elin sin (Henry Choice), smykket er fra ebay og toppen har jeg klippet selv. 

Denne helgen har gått så sinnsykt fort, og føler at jeg ikke har fått gjort noen ting selv om jeg egentlig har hatt det ganske gøy. I går var det som sagt bursdag til Ingebjørg, noe som var veldig koselig. Meg og Synnøve overnattet og når vi våknet spiste vi gårsdagens rester til frokost (heaven!!!), og gikk ut for å ta bilder etterpå. Var så sykt kaldt at dere aner ikke, men hva gjør man vell ikke for bloggeeeeeen?! :pp Håper den kommende uken blir bra, selvom jeg ikke kan si at jeg gleder meg sånn veldig mye, siden det ikke er noe spesielt som skjer. Hva synes du om antrekket? 

pink jacket

Hei dere! Har ikke så veldig mye annet å fortelle enn at uken nå etter Island har vært veldig kjedelig og kjip, nettop fordi det var så gøy og koselig å være omringet av klassen døgnet rundt. Var hos elin med ida og julie i går, noe som var veldig koselig, og i dag skal jeg i bursdag til ingebjørg noe jeg også tror kommer til å bli kjempe koselig. Meg og Emma tok noen bilder forige uke før vi reiste til Island og her er iallefall noen av de. Elsker den nye jakken min fra HM, såååå deilig stoff! 

video fra island

I forgårs kveld kom vi hjem fra Island, og det var en ABSOLUTT vellykket klassetur. Koste meg kjempemasse og tror de fleste andre i klassen gjorde det og. Under kan dere se en video jeg og noen andre i klassen har fått klippet sammen, der det e rklipp fra hele turen. De fleste skjønner sikket ingenting av hva vi snakker om osv, fordi det er så utrolig mye internt med i den. Håper dere liker den selv om :) 

th3a // tumblrBesøk tumblren min HER! Legg igjen din tumblr og, følger alt for få!

oppskrift: kokos- og havrepannekaker


Hei dere! Tenkte å dele oppskriften på noen sykt gode pannekaker jeg har lagd en del i det siste. Mye bedre enn vanlige havrepannekaker synes jeg, og passe mettende. Fant oppskriften på fotballfrue sin blogg, men endret litt på den siden vi ikke hadde alle ingridiensene, noe som førte til et supert resultat! 

Dette trenger du (ca. 3 mellomstore pannekaker):
1 egg
3SS havregryn
2SS naturell yoghurt 
2SS kokosmasse
(kokos og syltetøy til "pålegg")  

Først blander du egg, havregryn og yoghurt sammen. Deretter blander du inn kokosen, men dette går egentlig litt på smak og behag. Jeg synes det er kjempegodt med mye kokos i, derfor tar jeg såpass mye. Stek med smør, og server med det du vil, jeg bruker bringebærsyltetøy og kokos. 

Louis Vuitton - Neverfull

Når jeg var i Oslo i begynnelsen av sommerferien med Ingebjørg og Synnøve kjøpte jeg min første designerveske, en Louis Vuitton Neverfull ML. Er så fornøyd og har ikke angret et eneste sekund. Det sto mellom denne og Speedy, men valgte denne så jeg kan bruke den til skole og sånn også. Hva syntes du om den?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits