Videoblogg: Tidenes hyttetur

Jeg er nå tilbake fra den beste, galeste, villeste, gøyeste og koseligste helgen på utrolig lenge! Meg, Ingebjørg og Synnøve reiste lørdags morgen (sammen med moren til Synnøve) til deres nye hytte på Austevoll, og det var så kjekt, savner jentene allerede. Når vi kom pakket vi ut, og det var raskt opp med kameraer og alt siden vi fant rask ut vi skulle lage videoblogg om helgen. Vi tok senere frem vår mandige side, og var klar til og knuse broren til Synnøve og hans kamerat i Fifa. Vi trenger egentlig ikke gå nærmere inn på hvem som vant og tapte der, he he he. Kvelden var dødsgøy, hvor vi danset og hadde det supergøy, og senere så vi verdens tristeste film, The Last Song, hvor alle tre satt og hylgren. Flinke meg greide og søle burn (det er godt, ikke stempl oss som fjortis) på hele madrassen til Ingebjørg, så det ble visst meg som måtte sove der isteden, hurra. 

Dagen i dag kan beskrives som litt mer smertefull for min del. Sier bare ett ord: Torturering. PÅ HØYESTE NIVÅ!! Må si jeg har noen snille bestevenner, de behandler meg så godt altså. Uansett, nå kommer videobloggen fra helgen, og bilder kommer i morgen og litt utover uken. Bare så dere vet det, jeg er SYKT flink til å leve meg inn når jeg synger og danser til sanger. Dere skjønner hva dere mener når dere ser videoen. ENJOY! 

Hva syntes du om vidoen? Hva har du gjort i helgen? 

just forget about the world

Hei fine! Må først si tusen takk for at så mange stakk innom her i går, selv om det var første dagen etter bloggpausen. Tusen takk, dere er virkelig de beste! Dagen i dag har gått utrolig fort, og det eneste jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen er å sitte under et teppe og se på youtube videoer og ta bilder. Føles faktisk utrolig bra og være tilbake, og det er fkaitsk gøy og ta bilder igjen! Yiiiihooooo! 

Hva dyntes du om bildet og redigeren? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits