sommerfølelsen

Det er sommer, sol, varme, reisefeber og kofferten er pakket. Flybillettene er godt plassert i hånden, og døren lukkes for siste gang på en hel måned bak deg. Flyet venter, plassen du skal til venter og det eneste fokuset som står i hodet ditt er å komme deg vekk fra hjemme, og ankomme ferieparadiset. Du kan ikke gjøre annet enn å smile ved tanken, og tar kofferten med deg inn i taxien som kjører deg til flyplassen. Det er nå eventyret begynner, tenker du, med sommerfugler som flyr rundt i magen din. 

Åhh, virkelig ingenting er bedre enn den gode ferie- og sommerfølelsen i det du går ut av døren for siste gang hjemme. Tror ikke det er noe jeg liker mer enn å være på vei til flyplassen, med en garantert SUPER ferie i vente. Tankene mine den siste uken (måneden, forsovet) har bare bestått av California, og nå kiler det sånn i magen at jeg ikke har en anelse om hvordan jeg skal overleve denne dagen og natten. Vi kjører av gårde til flyplassen i morgen tidlig kl 6, men jeg kommer garantert til å hoppe opp av sengen i halv-5 tiden for jeg er så spent! Gleder meg til den 24-timers lange reisen (utrolig nok), å møte alle de supre menneskene jeg skal tilbringe en hel måned med, og ikke minst å ankomme Long Beach.
NÅ ER JEG KLAR!!!  

my favorite placeÅh, som jeg savner Spania. Den nydlige og varme kveldssolen, sanden mellom tærne på stranden, alle de herlige butikkene, følelsen av dreads-hår (?) på slutten av dagen grunnet alt saltvannet, kafebesøkene hvor man nøt en, om ikke flere, kalde colaer og ikke minst bare stedet. Kan trygt kalle Alicante for mitt andre hjem, ettersom jeg ikke har telling på hvor mange ganger jeg har vært her. Så og si hver eneste sommer siden jeg ble født er blitt tilbringt i denne herlige byen, og i huset til mine besteforeldre som ligger i et kjempe koselig nabolag her nede. Alt blir bedre når det er sommer, og en tur til Spania akkurat nå hadde ikke slått feil. Det kalde bergensværet er noe ordentlig dritt som man bare vil rømme fra, rett og slett. Nei, i sommer skal det bli deilig å endelig være her igjen. Ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg til å  komme ned til favorittstedet mitt, fylt med varme, herlig sommer og ikke minst vennene jeg fikk meg her i sommer. De gleder jeg meg til å se igjen kan dere tro! Hvor pleier dere å reise om sommeren? Har du et favorittsted?

#islandswag2k13

#islandswag2k13 var klassens offisielle instagram hashtag mens vi var på turen, så hvis du har lyst å se alle bildene vi postet kan du bare søke på ig.Uten tvil den mest minnerike og beste opplevelsen jeg har vært med på i hele mitt liv. Lenge siden jeg følte meg så komfortabel og hadde det så gøy rundt de samme menneskene i 5 dager, og elsker elsker ELSKER klassen min etter turen. Til tross for 9 timers lange bussturer med verdens særeste (noe som gjorde det veldig morsomt) guide og den forferdelige kulden var det alikavell den beste turen noensinne. Vi hadde det dødsgøy, og har så ufattelig mange minner fra turen, nok til å leve på i et par år fremover iallefall. Kunne gjort så og si alt for å dra tilbake nå, og kommer fortsatt ikke over hvor mye uforglemmelig vi opplevde. Har du vært på Island før? Hva syntes du om bildene? 

video fra island

I forgårs kveld kom vi hjem fra Island, og det var en ABSOLUTT vellykket klassetur. Koste meg kjempemasse og tror de fleste andre i klassen gjorde det og. Under kan dere se en video jeg og noen andre i klassen har fått klippet sammen, der det e rklipp fra hele turen. De fleste skjønner sikket ingenting av hva vi snakker om osv, fordi det er så utrolig mye internt med i den. Håper dere liker den selv om :) 

5 days//Bilder lånt av tryti.blogg.no og weheartit

Om ikke mer enn 5 dager befinner jeg meg i Reykjavik på Island med klassen min, og som jeg gleder meg! Vi skal være der i fem dager, og tror vi kommer til å oppleve så mye gøy og spennende. Gleder meg spesielt til shoppingen siden det både er VS, Topshop, Zara og mange herlige vintagebutikker. Har også hørt at de har frozen-yoghurt der og sushi på rullebrett, så dere kan jo tro jeg ble glad når jeg fikk vite det! Har du vært på Island før, isåfall, noen tips for oss som skal dit? 

delightful
noen innholdsrike uker

Oi, det var lenge siden folkens. Nok en gang en uforutsett bloggpause på meg, og jeg har egentlig ikke peiling på hvorfor. Har skjedd så ufattelig mye siden jeg blogget sist, og vil si at livet mitt har vært mer innholdsrikt på denne tiden enn det det har vært på de to siste årene til sammen. Har siden sist vært i til sammen 3 land, og 7 forskjellige byer langt hjemmefra. Har opplevd utrolig masse, og de fleste av disse opplevlsene kommer nok til å være stuck i hodet i flere titalls år fremover. En liten smakebit fra livet mitt den siste tiden er jo alltids interessant (jaja, seff, lol, alle elsker å lese om det xD), så har derfor lage tlitt bilde kollasjer og sånn til dere! 

 I vinterferien var jeg med på den beste turen noensinne til Hvaler med min beste SYnnøve, for å besøke hennes far. Vi fikk presset inn så mye å gjøre på 10 dager, blandt annet Sverige, photoshoots, film maraton, Cruise til Muchen og være med hennes søte venner der. 

 Var på konfetur i Berlin og Hamburg i 5 dager, hvor jeg for det meste var med SIlje og Aurora. Var på masse historiske greier, men fikk med meg en skinnjakke (elsk) og hettegenser hjem, siden vi også fikk litt tid til shopping. 

 Har flyttet til en mye bedre og større leilighet, men bor forstsatt i området hvor vi bodde før. Mye nærmere til både byn, skole og treningssenteret, noe jeg ELSKER!: På taktersassen har vi 360graders utsikt over hele byen, noe som er ganske ok+++. 

 Har vært på hytten i nesten hele påsken med min kjære Ingebjørg. Vi har stått masse på ski (og miniski, vell og merke), spist snop osv.... Og sist, men ikke minst har jeg gledet meg så forferdelig mye til JB-konserten og Oslo turen at jeg omtrent ikke har kunnet tenke klart. Flyet er for lengst bestilt, Golden-bilettene ligger klar og det er jammen ikke lenge før pakking av kofferten begynner også. Bare 16 dager igjen til jeg ser verdens beste LIVEEEEEEE, fyfaen, uvirkelig

Gamlebyen

Hva syntes du om bildene? 

Bilder og sånn fra Oslo

Bloggingen min har vært heelt på tur de siste dagene, men nå er jeg klar igjen. Reiser til Spania i morgen, og satser på blogging så ofte som mulig! Fra torsdag til lørdag i forige uke var jeg (som sagt) i Oslo med Ingebjørg og faren hennes. Når jeg er med Ingebjørg er det alltid kjekt, og denne gangen var selvsagt ingen unntak. Vi shoppet en del, men har pakket alle tingene jeg kjøpte til Spania så innkjøpene får dere nok se i løpet av antrekk og sånn!

På tosdagen gikk vi å shoppet en del, og flinke oss greide å kjøpe ting som bare var på salg! Greide allikevell å svi av en del penger gaanske fort, men er man på shopping så er man på shopping. Senere på dagen gikk vi på Operaen fr å se oss litt rundt, og dro på familiebesøk. Dagen avsluttet vi med å gå på en søt liten restaurant for å spise pasta, som lå i en stikkgate rett inn fra Karl Johan. 


Fine og morgentrøtte. Dette var vell klokken 10 på torsdag morgen, da var vi ikke helt våknet etter å ha stått opp klokken halv 6 for å ta flyet halv 8 fra Flesland. 


Naaasty hals. 

Fredagen var vi på Tusenfryd, men tok faktisk ingen bilder der. Tiden gikk utrolig fort, men hadde de døøødsgøy selvom det var en del regn. Det var litt av en opplevelse å ta Spinspider(For de som ikke visste er den en karusell som går veeeldig høyt over bakken) når det piskregnet, for å so det sånn! Etter å ha komt tilbake fra en dødsgøy dag med litt kvalmhet, dro vi på Peppes, som alltid smaker like godt! 

Lørdagen gikk til shopping og rusling rundt i Oslo. Så var det å sitte seg på toget hjemover. Vi hadde en strålende tur! 

Hva syntes du om bildene? Har du vært i Oslo i det siste? 

BILDER FRA LONDON

Hei dere! Nå er det bare tre dager igjen på skolen, og det blir så deilig med sommerferie! Kan nesten ikke vente nå!!! Dere har kanskje merket at jeg ikke har blogget på ca. en uke og grunnen er at jeg har vært dødssliten, uten å vite hvorfor, og blogglysten har vært helt på bånn. Vell, i dag gikk jeg gjennom min daglige dose med lesing av blogg og når jeg gikk inn på >Frida og Adina< sin sto det tat jeg hadde vunnet konkurrnsen deres! Ble superglad ettersom jeg ikke har vunnet noen konkurranser før, og premien var superbra og. Når jeg fikk denne gode nyheten var blogglysten pluteslig veldig bra igjen, så nå håper jeg at jeg kan holde på en stund, uten å ha noen pauser.

Forige helg var jeg jo i London med Ingebjørg og hennes familie. Det var kjempegøy, og det var dødsgøy å endelig få oppleve hvordan det er å gå å shoppe i Oxford Street. Her kommer iallefall en del bilder fra dagene, tok ikke så veldig mange, men noen bilder ble det jo, enjoyyyy!

Fredagen begynte shoppingen (det som meg og Ingebjørg hadde gledet oss til, heheh), og vi hoppet opp av sengen allerede halv åtte. Hive på seg klær, spise frokost og så var vi klare for å dra. Vi måtte selvfølgelig vente på de andre treigingene, men kom oss ut til slutt! Vi var også på musikal denne dagen og så "we will rock you". Den var kjempegøy, anbefaler alle til å se den!


Shoppingen i London var dødsbra! Og sjekk de råe posene fra Abecrombie and Fitch da!


Kjøpte ett dødsfint skjørt fra Topshop! Regner med å få vist alle innkjøpene senere i uken.


Bøguss kjøpte seg denne døøøødskule shortsen! Fra Topshop den også. 

På lørdagen spiste vi på en sykt kul restaurant, Asia de Quba tror jeg den het. Verdt å besøke! 


alltså, når de låner kameraet mitt kan de ikke tro at de slipper unna å komme på bloggen! 

Vi fikk den sykeste desserten! Har aldri sett en så gigantisk (og kvalmende) dessert som det der! Tenk deg en chiuaua og du har størrelsen!


Liiite hvit i trynet da (meg altså)! Men Ingebjørg var søt, love yooou!

På søndagen skulle vi på sightseeing, og shoppe de siste tingene, siden hjemreisen desverre var på kvelden. Midt i sightseeingen skjedde det noe veldig skummelt og dramatisk med meg, som desverre ødelagte resten av dagen. Hvis dere vil jeg skal fortelle det, kan jeg det!


Skjønneste!


Ingebjørg i noen nye klær. Elsket dette antrekket!

Så var det flyturen hjem... Trist å forlate dette nydelige stedet, men hadde det døsgøy da!


Vi satt helt bakerst i flyet! Yeeey

Hva syntes du om bildene? Har du vært i London? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014
hits